Wednesday, July 27, 2011

TEST 2 ~ doing good??

Assalamualaikum to all Muslims......
Jawab salam tu, WAJIB tau ! :)

Nak cakap pasal apa ni??? Speechless la pulak. Adeehh ! ;p
Hhhmm.... fikir....fikir...fikir.... ?????
Hah ! Gotcha ! So, I'm gonna talk bout my TEST 2 that has finished today.
Hehehehe.... like it ! Finally it's OVER ! ! !
I'm not doing a good preparation for this TEST 2.
Everybody said, " Aku tak rasa apa-apa pun utk test kali ni. Ala, test je pun"
Same goes with me. Didn't have a mood to study. Hahahaha.... malasnya saya ni. :-)
Apa nak jadi ni??? Ish3 !(marah diri sendiri)
Study pun last-last minute. Hurm.... kelam kabut la jadinya. Nak cover semua subject, mmg tak sempat.
Baca gitu-gitu je. Nasib la... sapa suruh malas study?? Hihihi.
So, on the test day, jeng...jeng...jeng....
Jawab la kome... terketar-ketar bila dapat kertas soalan...
Terbeliak biji mata mcm nak terkeluar dah....
Jawab jgn tak jawab !


For me, test kali ni,subjek yg agak susah, +maths, physics, and biology.
Talk bout +maths. Wow ! ! it dumbfounded me.
Mana taknya, soalan2 nyer blh tahan susah.
Mcm2 rasa ada time tgk soalan tu.
Nak menangis menjawabnya.....
Hentam saja la labu.....
Everybody said that this +maths test was so hard.
Tagline yg POPULAR, " Mampus aku kali ni. Hancur!" :)
Lepas kertas dikutip semula, mood semua orang down. :(
Geram dgn kertas +maths tu, rasa nak koyak-koyak je !
Sabo je ler..... : /
Nak buat mcm mana, semua dh lepas.
Can't do anything !
Let bygone, be bygone......
Yang paling penting, TEST 2 dh TAMAT ! !
Yeeeaaahh ! ! ! (Lompat tinggi-tinggi sampai kena siling) hahaha

Love Allah, Love Islam
~Miss Nurul~
StumbleUpon
Reactions:
Save this and Preview your blog.

0 comments:

Post a Comment