Wednesday, February 2, 2011

Precious Moments of 3 Melur 2010 :)

Assalamualaikum......
Setiap orang pasti ada kenangan mereka sendiri kan? begitu juga diriku..hehehehe
Di sini aku nak cerita sedikit fasal kenangan aku bersama kawan-kawan aku yang tidak akan aku lupakan sampai bila2..
let's check diz out about the geng of 3 Melur 2010
JAMUAN KELAS
Tahun ni aku dan kawan-kawan adakan jamuan kelas tanpa guru kelas iaitu Puan Sharida^Mama Shida.....
Mmg sedih sambut tanpa guru kesayangan kami ni..tapi apa nak buat..time tu dia kena memeriksa kertas bagi peperiksaan PMR!
Kartini dan Hafizah yg duduk sebelah-menyebelah, Intan,berbaju hijau...masing-masing tunjuk muka bosan sbb dh lama menunggu makanan yg lambat sampai...perut dh berkeroncong tp makanan x sampai2..apa kes? ish3
Shafika plak tgh sedap minum kat situ..duduk gaya cam mak datin la...hahahahaa 
wah Nouril !! kalau bab posing depan camera,mmg tip top!dgn gaya "peace no war"nya tu ! hhhmmmm.....
Cik Kartini kita tu...tgk siapa la agaknya..??
  Ni hah!punya la byk coklat yg diaorang bawa....ish3!tak termakan dibuatnya..ni baru sikit..ada lagi tu....
 Ameer ni tgk makanan tu semua mcm dah x sabar2 nk makan je? sabar2...menu utama tak sampai lg...
Apa la agaknya yg Kabilesh n Ganeish tu sembang?aish!Kabilesh tu apadehal smp tepuk dahi tu? ada masalah negara ke?
hhmmmmm......mcm2 la..
Hah! baru perasan...di belakang tu ada dua orang pelawat tanpa izin...sedap2 je masuk kelas orang.
Manisnya senyuman Miss Dinisha kita nie...hai!boleh cair hati para jejaka di luar sana...hik3 
CUTE~CUTE
 Itu dia, 2 gadis ayu yg sedang peace2 tu! Both of them,Nabihah n Christina...Mereka 2 orang ni sememangnya bersahabat baik...
Sorang lagi tu,Darsihini...menung apa tu ha?
 Wah ! Atiqah...ada gaya mcm model..dengan senyumannya yg manis..
yg Shazleen ni apa hal plak tutup muka? malu ke? hehehe
tgn sapa la yg interframe nie?Ni mst tgn Meor!sibuk je..aduhaii.. 
Amboi Khairin nie...nk ambil apa la tu? dah x sabar nk mkn agaknya...Atiqah smpat lg betulkan tudung!'AYU'hahhaa
Norina gigit apa tu???
Aik Chris!Khusyuk tgk Khairin tu! hahahahhaa
Kelakarnya muka Ameer...apa hal tu? nie mst Chris tuang air laju sgt smp air terpercik ke muka Ameer...kesian...
Lepas ni blh la Chris bukak kedai air...hehehehe :0
Cik Hazirah ni cari apa kat bwh meja tu???
Wow! kuatnya Ameer angkat bekas ais batu tu !
Hah ! ini dia menu utama kami...Nasi briyani...Fuh ! mmg sedap...
ayamnya pun menyelerakan...
eh ! ada kek la....hhhmm....thanks a lot to our Miss Dinisha because she has sponsered this delicious cake.... (^_^)
Ameer tuang ais dgn penuh gaya gituuu.... ;p
Nasib baik Darsihini n Chris(di belakang) sudi tlg Ameer ni ha! Hai Maya ! tgk je ke ? hehehehe....dia dh x sabar nk minum tu !
Hazirah pun bancuh air ke????  :) 
rajin betul! anak sapa la tu...?
 Kenapa Cik Nouril tgk mcm tu? :p
Nadhrah yg sedang berdiri tu !!!! wahh! rindunya dekat dia...dh lama x jumpa...huhuhu :(
Sapa la ni yg tgh sedap 'soru' sorang2? ish3!
hehehehehee

 Amboi Hazirah ! air smp 3 ! tau la dia yg bancuh ! hahahaha
makan pun senyum je....sedap sgt la tu !  ;)

 
StumbleUpon
Reactions:
Save this and Preview your blog.

1 comments:

Nurul QisDhira said...

hhhmmmm...ni la ragam kawan2 ku ! hehehe~~ mcm2....

Post a Comment